Категорија производа
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Страст жица експлозије машина

Коришћење и карактеристике машине Ова машина је најбољи посебне опреме која се користи за чишћење жица штап, све на видело на скали пепео на површини од жице и потиљаину слој на

Features

Коришћење и карактеристике машине Ова машина је најбољи посебне опреме која се користи за чишћење жица штап, све на видело на скали пепео на површини од жице и потиљаину слој на роловани целик кроз процес за минирање.

Површински десцалинг разреда од рдју челичних КОНАК достићи ниво Са 2.5 након чишћења и површинског грубост ниво постигну Ра 6.3 ~ 12.5 μм. У поређењу са киселим третман, то имају карактеристике економије, животне средине и висока ефикасност. Овај апарат користи јединствени "окретна врата + дупли покретног осе" да поднесе терет жица штап, то постићи двоструки режим операције, и значајно повећање производних капацитета опреме.

Покретног отвор је направљен од стране специјална легура челика, жице спремање сложене акцији "горе и доле + замахни око + напред и обрнути ротација" на слици, одмах их разнеси процеса, како би се остварио утицај овог темељни. Због споразума разуман експлозије точак, унутрашње и спољашње површинама разних жица штап може бити ефикасно ударац од стране пројектила зрак.

Направа је контролисаној преко ПЛЦ, м. визуелни надзор, и то је практичан и поуздан рад.

Опрема име: дупли-станице жице род машина за пуцњаву на пуцањ ради на принципу пуцањ кроз зграде и цркве Аццродинг с функцијом клипњача жица, направа је усвојила ТхyссенКрупп технологију, шест директне-тип експлозије точак је инсталирајте на задњу страну површини дијелови тијела коморе и машину избацити пројектил који тх еспеед је 80м/с и упуцао експлозије жица штап.

Направа је такође испунити услов ефикасан аутоматско погодак пуцњаву на аццродинг да на системе за раздвајање бити у облику велике чврстоће појас лифт, пужни транспортер хоризонтално преношење пројектила, две фазе дуга влакна полиестера филтера кертриџ прах систем за пречишћавање (инерција + кертриџ), аутоматско + ручни м. електро контролни систем.


Hot Tags: страст жица експлозије машина, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, најновији, високо квалитетне производе
Сродни производи
E-mail to us
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...
QИНГДАО КНЊОО МАШИНУ ИНЦ.