Категорија производа
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Флатцар кроз тип машине

Флатцар кроз тип машине се углавном користи за чишћење и јачање великог обима челичне конструкције зграде и позвао на површину и погоднији за супер велики, јако дуго и супер х

Features

Флатцар кроз тип машине се углавном користи за чишћење и јачање великог обима челичне конструкције зграде и позвао на површину и погодније за супер велике, јако дуго и јако тешке дебљине површинског дерустинг и површински оксид чишћење је кожа, у широкој употреби у кастинг, фалсификовање, машинерија, гвожђа и челика индустрија.

У исто време, кроз структуру, смањење врата која се отварају и затварамо, побољша ефикасност производње, а посебно је погодна за пипелининг. Аутомобила ФИАТ од компаније за производњу, подељени у гипсу и себе возио два режима кретања, максимално оптерећење до 300 тона

Q76 низ Флатцар кроз машина са крагном према кориснику захтеве дизајн погодак одмах их разнеси wоркпиеце производње чишћења опреме, може да се користи за велики ми је сан, отковака и експлозије чишћење и јачање структура, да бисте уклонили wоркпиеце површине и унутрашње шупљине лепљиви песак, корозију, скала, блато, показује боју металне површине у wоркпиеце. Истовремено , можете елиминисати унутрашње стрес, побољшати анти умор перформансе и површина снагу, повећати приањање боје слике од на wоркпиеце и на крају побољшати wоркпиеце површински и да унутрашња квалитета.

Ова машина има следеће карактеристике: Ова машина има следеће карактеристике: распоред коморе експлозије и минирање машина кроз компјутер у 3Д динамичке симулације након одређивања пројектила центрифугалне покретног закривљена пропелери високе минирање брзина амерички пан државне компаније технологијом, можете значајно побољшати чишћење ефикасност, задовољавајући поспреми квалитет одвајање уређај помоћу најнапреднији завеса екран врста пилула слаг знак за раздвајање , можете значајно побољшати раставу ефекат ауто тела је разуман, стабилан и поуздан, добро заптивање ефекат, компанија има дугогодишње праксе показало добре сврхе, издржљиви, компанија серију дизајн идеје, употреба аутоматског сигурносног заштиту, напредни Сwисс + ГФ + технологију израде, да их направе машине са напредним структура, разуман дизајн, поуздан операција, велики радни учинак

Апликација опсег хитац, одмах их разнеси машина

АртиклаЈединицаQ765ЦQ7610ЦQ7620ЦQ7630Ц
Величина wоркпиецеммΦ2000 * 1000Φ2500 * 1500 * 280Φ4000 * 3000 * 700Φ4000 * 2000
Учитавање од флатцарКг5000100002000030000
Упуцао бластиг капацитетаКг/мин2 * 2503 * 2504 * 2505 * 250
ПритисакМПА0.5-0.60.5-0.60.5-0.60.5-0.6
Компримовани ваздух потрошњеМ3/мин6,56,56,56,5
носивошћут/х30456075
Количина одвојенот/х60456075
ВентилацијаМ3/х16000200002500030000
Напајања (не укључује прашина колекционар)кW547291115

1 металних површина, чишћење

Хитац , одмах их разнеси опреме је се први пут пријавила на ливнице бацила челика, челик, ливени да уклоните површински поштује песак и подесите размеру скоро све сиво ливени, растезљиво Гвоздени, дуцтиле ирон ми је сан имати пескарење гипс третман. То није само да бисте уклонили површински оксид кожу и песак ливење, ливење квалитета инспекцију припрема поступак је неопходан и пре него што је на пример, велики Гасна турбина кућиште мора бити строго пескарење чишћење пре-деструктивно тестирање, да се осигура поузданост тестирање резултата. Генерално ливење производње, пескарење је открића површински дефекта ми је сан попут поткоћни гаса рупу, слаг рупу и песка, хладна изолација, кожа и друга неопходна технолошка средства. Обојених метала на пробе, као што су легуре алуминијума, бакарне легуре, површина, чишћење, поред уклањања коже, нашао у површинском манама ми је сан, главна сврха је да уклоните кастинг притисак да погоде минирање Бур и има инсталиран површински квалитет Хуанг значење, свеобухватан ефекат.

У гвожђе и производње челика у металуршком, баца, одмах их разнеси или киселине киселим је да се осигура велики број гвожђа и челика у високу продуктивност и употреба механичке или хемијске комбиноване одстрањивање технолошки метод коже фосфора. Силикон челични лист, лист од нерђајућег челика и других легура челика тањир, чија производња, у процесу хладног роллинг процес мора бити аннеалед за пуцњаву или киселине киселим обраду, да се осигура хладноћу преврнуо челичних површински грубост и дебљине прецизност.

2 јачање металне wоркпиеце

По теорији модерне металне снаге, повећање густине металне унутрашње дислокација је главни правац да бисте побољшали јачину од метала. Пракса је доказао да је пуцањ је повећање дислокација структуре, ефикасан процес. Овај метал мозете проци кроз ПолицyАгент за трансформацију (као што је мартенситицка сузбијајући итд.) или остварити трансформацију ПолицyАгент заснован на даљем јачању и захтевима за wоркпиеце, али такође има веома важан значај. Авијације, свемирске индустрије, аутомобил, трактор резервних делова захтеве лака категорија, али са поузданости захтевима све више високо, важан технолошки мера је корист од бацања хитац пеенинг процес да бисте побољшали јачину структурне снаге и умор.

Q76 Флатцар кроз тип машине се користи за чишћење и јачање површине челичних структурних сегмената и писали на дебљину КОНАК површински дерустинг и површински оксид чишћење коже, на пробе у широкој употреби у кастинг, фалсификовање, машинерија, гвожђа и челика индустрија.

Техничке карактеристике: Q76 Флатцар кроз тип машине опрема се користи за чишћење и јачање површине челичних структурних сегмената и на пробе, писали на дебљину КОНАК површински дерустинг и површински оксид чишћење коже, у широкој употреби у кастинг, ковања, машинерија, гвожђа и челичане.


Hot Tags: флатцар кроз тип машина, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, најновији, високо квалитетне производе
Сродни производи
E-mail to us
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...
QИНГДАО КНЊОО МАШИНУ ИНЦ.