Категорија производа
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Замахни кревет аутоматска машина

Аутоматска машина за кревет замах је увођење дисаматиц напредну технологију, истраживање и развој хитац, одмах их разнеси машину у комбинацији са наше фирме скоро двадесет година искуства у немаш

Features

Аутоматска машина за кревет замах је увођење дисаматиц напредну технологију, истраживање и развој хитац, одмах их разнеси машину у комбинацији са наше фирме скоро двадесет година искуства у производњи је покретање нове експлозије чишћење опреме. За велики број малих ми је сан, фалсификовање, за варење експлозије чишћење остаИо. Испупчена конкавни површине од пројектила покривеност &гт; 95%, може да испуни услове различитих материјала, одмах их разнеси процес. Два wоркпиеце полирање главе модели чишћењем 1500 килограма wоркпиеце, три полирање главе модели могу бити чишћењем 2500 кг комада; Аутоматска контрола ПЛЦ, потпуно јасно непрекидне производне операције. И у поређењу са производњом великих, стабилан је челични традиционални Гмаз хитац пуцњаву на машину и љкиљење и Ролер Пескарење, ниско неуспех стопа; да бисте ажурирали најновијим производом.

Опрема носи уређај за горњи отвор мулти угао замах кревета, око своје уздужне осе као 120 степени замахни напред-назад. Мулти угао облик обезбеђује да је кастинг стабилан промет. Погодак , одмах их разнеси уређај је распоређени на врху кастинга, да бисте били сигурни да је за избацивање проток експлозије могу све директне акције је бачена на кастинг. Када се налазите у истовар, мулти угао претвара кревет за отварање, оперељ кастинг истоварили да вибрира корито, а затим аутоматски преноси назад на рампу позиција да прихвати трошак. Чишћење машине за Схотбласт серија има следеће предности:

1 структура кревет замах, превазићи картици хоризонталне бубањ и челичне Гмаз хитац, одмах их разнеси машина прекидањем везе.

2 -Хидраулични аутоматски утовар и истовар преношење вибрација се може извршити у исто време, сигуран и поуздан, високо продуктивност.

3 . јединствени мулти угао кревет трупови, могу да се wоркпиеце на замаху кревет стално снима, о разним комплексну структуру мешовити кастинга средити за избацивање.

5 . направа могу не само повремене операције, да се односи чист у средњим и малим групне обраде; због своје јединствене структуре, могу лако интегрисати у непрекидну линију за производњу.

Техничке карактеристике

Соба отварање величина (ширина * висина) мм 1000 x 300

Максимално чишћење комад дужина (мм) 1000-10000

Максимална структурни елемент (ширина x висина) мм 800 x 250

Роллганг дужина (м) 8

Снага (кw) 2.2

Котаи размак (мм) 600

Број () 4 ињекцију пуцњаву на машину

Укупан износ од експлозија (кг/мин) 4 x 180

Укупна снага турбине (кw) 30

Узнесење 45т/х

Прах уклањање вентилатор снага (кw) 7.5

Ваздух волумен (м3/х) 9900

Број Филтерски (8)


Hot Tags: Замахни кревет аутоматска машина, Кина, произвођача, добављача, фабрика, најновији, високо квалитетне производе
Сродни производи
E-mail to us
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...
QИНГДАО КНЊОО МАШИНУ ИНЦ.